ISTORIE. EVALUARI FINALE STANDARD. TESTE PENTRU BACALAUREAT

ISTORIE. EVALUARI FINALE STANDARD. TESTE PENTRU BACALAUREAT
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2007-1
Anul publicării: 2015
Pagini: 216

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde variantele de teste care au fost extrase in 2014 si care au reprezentat subiecte de examen la disciplina Istorie la cele trei sesiuni ale Bacalaureatului National, precum si un numar de 40 de teste de evaluare propuse, structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. In cuprinsul lucrarii sunt prezentate si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii pentru examen.
Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de Bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de Ministerul Educatiei Nationale, precum sistructura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti.
Pentru folosirea cat mai eficienta a culegerii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.131 sec