Jocurile expertilor in afaceri
27,20 lei
32,00 lei (-15%)

Jocurile expertilor in afaceri

Jocurile expertilor in afaceri
-15%
ISBN: 978-973-88564-6-2
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Format: 16,5 x 24 cm
Categoria: Afaceri
Preț: 27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Jocurile expertilor in afaceri. Invata de la experti cum sa faci afaceri!
 
In sfarsit, o carte autentica despre cum sa faci afaceri! Foloseste aceasta carte asa cum crezi ca iti va fi de folos pentru afacerea ta. Oricum si de pe orice pozitie, ea iti ofera un avantaj esential care iti va transforma businessul intr-un joc de expert in afaceri!
 

Daca businessul este jocul pe care mizezi, atunci ghidul lui L. Michael Hall – Jocurile expertilor in afaceri – este exact ce ai nevoie. El raspunde pentru tine la intrebarea-cheie: care este secretul reusitei in afaceri in secolul XXI?, analizand jocurile comportamentale, de comunicare si chiar jocurile mentale ale expertilor si creand un tipar de succes. Studiaza-l si adapteaza-l la afacerea ta. De ce? Pentru ca este cea mai sigura si mai eficienta strategie de accelerare si intensificare a productivitatii.

 

Invata intai cum sa descoperi jocul, invata sa fii atent, constient si constiincios. Daca ai tintit deja pentru excelenta in afaceri, ai nevoie de energie, putere personala si vitalitate ca sa privesti jocurile in fata si sa decizi care dintre ele te va propulsa catre succes si care te va trage in jos. Cartea de fata concentreaza
toate aceste tactici foarte putin accesate de restul jucatorilor, lucru care te pozitioneaza deja pe tine pe o treapta superioara. Foloseste aceasta carte asa cum crezi ca iti va fi de folos pentru afacerea ta. Oricum si de pe orice pozitie, ea iti ofera un avantaj essential care iti va transforma businessul intr-un joc de expert in afaceri.

 

Cartea dezvaluie jocurile secrete ale expertilor:

 

• Ce le permite lor sa joace atat de eficient jocul afacerilor?
• Ce inclinatii le sprijina productivitatea?
• Ce cadre ale mintii le sprijina cel mai bine eficienta de fiecare zi?

 

“Aceasta carte este despre jocuri. Despre toate jocurile comportamentale, de comunicare, chiar si jocurile mentale si emotionale pe care le jucam in domeniul afacerilor. Este despre jocurile afacerilor jucate de experti, care le permit acestora sa reuseasca asa cum o fac. Este despre jocurile pe care le putem invata pentru a reproduce succesul expertilor. Cartea analizeaza ceea ce gandesc expertii in legatura cu jocurile afacerilor si cum sunt redate cadrele mintii lor. De ce? Pentru a deveni mult mai productivi si eficienti in jocurile pe care le jucam. Toate alcatuiesc aceasta carte despre stabilirea unor noi cadre ale mintii si refuzarea cadrelor si jocurilor vechi care submineaza succesul.”

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Created in 0.140 sec