Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce

Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce
-20%
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-741-181-2
Anul publicării: 2015
Pagini: 320
Format: 13 x 20cm
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce -In prezent, in aproape intreaga lume barbatii continua sa detina o majoritate covarsitoare a pozitiilor de conducere din guverne si industrie, iar femeile inca nu-si fac auzite vocile. Sheryl Sandberg incearca sa inlature ideile preconcepute privitoare la viata si alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul in care sa-si gestioneze eficient cariera si sa imbine reusitele profesionale cu implinirea personala, artandu-le, in acelasi timp, barbatilor cum sa isi sustina mai bine partenerele, pentru a avea si ei de castigat. Un indemn curajos si incurajator pentru o lume mai buna.

Sheryl ofera sfaturi practice privind gestionarea si depasirea provocarilor pe care le presupune ascensiunea in cariera. Lean In este o lectura fascinanta, spirituala şi plina de semnificatie pentru femeile (si barbatii) din orice generatie.
(Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

Lean In imbina abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informaţiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea ii va ajuta pe toti cititorii – in special pe barbaţi – sa devina lideri mai buni si mai eficienţi.
(Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.152 sec