LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Modele de teste initiale pentru clasa a V-a

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Modele de teste initiale pentru clasa a V-a
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8668-16-1
Anul publicării: 2014
Pagini: 112

DESCRIERE

Lucrarea de faţă îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil, cu o structură unitară, compusă dintr-o succintă, dar relevantă parte teoretică şi dintr-o serie de exerciţii complexe, diversificate, al căror scop este acela de a actualiza cunoştinţele şi de a-i familiariza pe elevi cu noţiunile noi. Partea teoretică le permite copiilor să sistematizeze mai uşor informaţiile legate de morfologie şi sintaxă, în timp ce latura aplicativă contribuie la consolidarea noţiunilor.
Formularea itemilor este în conformitate cu programa şcolară şi urmăreşte verificarea elementelor noi prin mijloace diverse: exerciţii de analiză, itemi cu răspuns scurt, itemi-pereche sau compuneri gramaticale.
Elevii pot lucra împreună cu profesorii, în clasă, pentru consolidarea cunoştinţelor, dar şi individual, pentru o autoevaluare corectă, lucrarea oferindu-le posibilitatea de a exersa şi de a aprofunda noile cunoştinţe într-un mod activ, plăcut şi diversificat.
În plus, prin rezolvarea acestor teste, elevii descoperă cum este punctat fiecare răspuns în parte, fapt care dezvăluie nivelul de pregătire al fiecăruia.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.139 sec