LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A XII-A

LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A XII-A
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Pagini: 200
Categoria: Clasa a XII-a

DESCRIERE

LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A XII-A - Lucrarea de fata este conceputa ca o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunicare necesare in toate domeniile de cunoastere si de activitate.

Conceputa conform programei de limba si literatura romana, cartea este structurata in doua unitati: Perioada interbelica. Curente culturale si literare si Perioada postbelica. In ceea ce priveste literatura, materia de studiu este organizata din perspectiva preponderent cronologica a evolutiei fenomenului literar romanesc, dar analiza textelor include aspecte structurale si de limbaj studiate si in anii anteriori.
Lucrarea ofera numeroase informatii de istorie si critica literara in cadrul sintezelor de la fiecare unitate sau al rubricilor intitulate Memo. In plus, exista repere consistente referitoare la tehnica documentarii, la felul cum se realizeaza un studiu de caz sau o dezbatere.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.107 sec