Liniste. Vorbeste Trump!
23,99 lei
29,99 lei (-20,01%)

Liniste. Vorbeste Trump!

Liniste. Vorbeste Trump!
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Preț: 23,99 lei
29,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Liniste. Vorbeste Trump!
 

Cartea este o colectie impartiala a celor mai importante declaratii, relatari, fragmente de interviuri sau opinii ale lui Donald Trump din cadrul dezbaterilor prezidentiale pentru Casa Alba.

Arogant, tupeist, franc si cu un aer mereu invingator, Trump este un fenomen american. Remarcandu-se inca de la debutul in afaceri ca un lider controversat in arta negocierilor, el este in prezent o figura politica importanta, care continua sa tina prima pagina a ziarelor din intreaga lume.

Chiar daca nu toti ii impartasim vederile politice, ar fi interesant totusi sa-i citim declaratiile, uneori scandaloase, si sa-i urmarim clipurile video. Cartea este un ghid neoficial al mintii lui Donald Trump, alcatuit din cuvantari, interviuri si declaratii acordate unor publicatii, posturi de televiziune sau agentii de stiri.

Indiferent daca denunta politica imigratiei sau vorbeste despre construirea unui zid la granita cu Mexicul, ori ne dezvaluie cateva secrete din arta negocierii in afaceri, sau insulta in public unele persoane, un lucru e cert in privinta lui Trump: vorbeste deschis, fara ocolisuri si rezultatul e fascinant.

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Wow! ce aparitie

Nici nu s-au terminat bine alegerile si au si tiparit cartea? Trebuie sa o iau, spre sfarsitul lunii
Virgil. M.
Stocul este limitat

Cărți noi - Memorii, jurnale, corespondenta

31,95 lei
35,50 lei (-10%)
Created in 0.133 sec