Mame puternice, fii puternici
26,91 lei
29,90 lei (-10%)

Mame puternice, fii puternici

Mame puternice, fii puternici
-10%
ISBN: 978-606-38-0071-9
Anul publicării: 2017
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm
Preț: 26,91 lei
29,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Mame puternice, fii puternici. 10 secrete pe care orice mama ar trebui sa le stie
 
„Sfaturi practice şi utile pentru femeile care vor să afle cum să îşi educe frumos fiii.”
Kirkus Reviews
 
„Modalităţile concrete de a scăpa de «culpa maternă» pentru a deveni o femeie mai fericită, mai împlinită.”
Parent & Child
 
Astăzi, băieţii se confruntă cu numeroase provocări şi presiuni şi nu de puţine ori mamele se simt copleşite de povara datoriei lor: aceea de a-şi îndruma fiii prin acest hăţiş complex de încercări. Cartea lui Meg Meeker pune la dispoziţia mamelor o hartă care să le ajute să găsească încrederea şi puterea necesare pentru a creşte fii extraordinari, oferindu-le încurajare, educaţie şi sfaturi practice.
 
Autoarea nu se sfieşte să abordeze domenii dintre cele mai variate, de la nevoia mamelor de a exersa curajul pentru a comunica autentic cu băieţii lor, până la necesitatea ca acestea să îşi vindece propriile răni în relaţiile cu bărbaţii, pentru a le sta alături fiilor fără un bagaj afectiv împovărător. Mamele îşi învaţă fiii să respecte şi să aprecieze femeile pe măsură ce cresc şi devin adulţi, sădind în minţile încă fragede valori fundamentale precum munca, întrajutorarea semenilor şi dezvoltarea unei vieţi lăuntrice bogate şi împlinite.
 
Drumul nu e uşor, dar orice greutate nu face decât să dea şi mai multă savoare reuşitei. Căci orice mamă care îşi ţine în braţe pentru prima dată bebeluşul ştie undeva, adânc în sinea ei, că omuleţul acesta mic va fi într-o bună zi bărbatul desăvârşit care este menit să fie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.146 sec