Colecţii de carte
Newsletter
Promo

Manual de tehnica a masajului terapeutic

Manual de tehnica a masajului terapeutic
Anul aparitiei: 2012
Pagini: 516
Format: 8/54x84
Disponibilitate: in limita stocului
Preţ (cu tva): 130,80  lei
pdfdownload
adauga in cos

DESCRIERE

Lucrarea celebrului specialist in balneofizioterapie si masaj, Anghel Diaconu, prima aparitie in domeniu, este o monografie ampla si riguroasa, in care sunt prezentate in detaliu toate elementele necesare executarii corecte a tehnicilor masajului terapeutic, de catre orice persoana care doreste sa practice masajul. Scris intr-o maniera clara si detaliata, demonstrând o buna si profunda cunoastere a problemelor abordate si o intelegere deplina a notiunilor, bogat ilustrat, manualul permite o insusire rapida si temeinica a tehnicilor prezentate. In cuprinsul acestei monografii se identifica 2 capitole importante. Primul este consacrat descrierii manevrelor masajului terapeutic, manevrelor si procedurilor complementare, iar in cel de-al doilea, mult mai amplu, intitulat masajului terapeutic regional si zonal, sunt prezentate in detaliu diversele tehnici, cu particularitatile lor, in functie de zona in care sunt aplicate.

Cuprins: Dotarea si conditiile salii de masaj. Calitatile si obligatiile maseurului. Notiuni generale despre masajul terapeutic. Manevrele masajului terapeutic. Masajul terapeutic regional si zonal.

Adresabilitate: Asistenti de balneofizioterapie si masaj, elevi ai scolilor postliceale de balneofizioterapie si masaj, orice persoana care doreste sa practice corect tehnica masajului.

OPINII

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza

Medicina pentru toti - Cele mai comentate cărţi

Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, 12th Edition - english version
Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, 12th Edition - english version
300,00  lei
Accesul clienţilor
Promoţii
KGB-ul la putere. Sistemul Putin
KGB-ul la putere. Sistemul Putin
27,00  lei 22,95  lei
Jurnal Regal
Jurnal Regal
40,00  lei 34,00  lei
ECG ÎN 10 ZILE
ECG ÎN 10 ZILE
139,90  lei 118,92  lei
Asistenţă online
Promo
Created in 0.0954 sec

Caut in catalog...