Colecţii de carte
Ultimele ştiri
Librarie-cartionline.net desfasoara in perioada 12 - 21 februarie 2016, o campanie promotionala prin care ofera o carte cadou la achizitia orcarei carti, din colectia "Jurnalul...mai mult
Newsletter
Promo

Manual de tehnica a masajului terapeutic

Manual de tehnica a masajului terapeutic
Anul aparitiei: 2012
Pagini: 516
Format: 8/54x84
Disponibilitate: in limita stocului
Preţ (cu tva): 130,80  lei
pdfdownload
adauga in cos

DESCRIERE

Lucrarea celebrului specialist in balneofizioterapie si masaj, Anghel Diaconu, prima aparitie in domeniu, este o monografie ampla si riguroasa, in care sunt prezentate in detaliu toate elementele necesare executarii corecte a tehnicilor masajului terapeutic, de catre orice persoana care doreste sa practice masajul. Scris intr-o maniera clara si detaliata, demonstrând o buna si profunda cunoastere a problemelor abordate si o intelegere deplina a notiunilor, bogat ilustrat, manualul permite o insusire rapida si temeinica a tehnicilor prezentate. In cuprinsul acestei monografii se identifica 2 capitole importante. Primul este consacrat descrierii manevrelor masajului terapeutic, manevrelor si procedurilor complementare, iar in cel de-al doilea, mult mai amplu, intitulat masajului terapeutic regional si zonal, sunt prezentate in detaliu diversele tehnici, cu particularitatile lor, in functie de zona in care sunt aplicate.

Cuprins: Dotarea si conditiile salii de masaj. Calitatile si obligatiile maseurului. Notiuni generale despre masajul terapeutic. Manevrele masajului terapeutic. Masajul terapeutic regional si zonal.

Adresabilitate: Asistenti de balneofizioterapie si masaj, elevi ai scolilor postliceale de balneofizioterapie si masaj, orice persoana care doreste sa practice corect tehnica masajului.

Titluri de acelaşi autor

Manual de tehnica a masajului terapeutic
Manual de tehnica a masajului terapeutic
130,80  lei

OPINII

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza

Carti noi - Medicina pentru toti

Mic dictionar de vaccinuri si vaccinari
Mic dictionar de vaccinuri si vaccinari
35,00  lei
Accesul clienţilor
Cărţi noi
Promoţii
Asistenţă online
Promo
Created in 0.1037 sec

Caut in catalog...