Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru

Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru
-15%
Anul publicării: 2016
Pagini: 152
Categoria: Clasa a III -a
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Editura Ars Libri
 

Este un auxiliar didactic util si necesar elevilor si cadrelor didactice pentru realizarea cu succes a competentelor specifice pentru matematica, prevazute de programa scolara in vigoare.

Conţinutul caietului valorifică inteligent achiziţiile fundamentale de cunoaştere matematică a elevilor, iar structura itemică bogată şi construită pe baze metodologice moderne, oferă posibilităţi certe de formare şi dezvoltare a raţionamentului matematic şi a deprinderilor de calcul matematic, specifice la nivelul clasei a III-a.

În acelaşi timp, utilizarea consecventă a caietului va ajuta elevii în identificarea caracteristicilor geometrice ale unor corpuri din mediul înconjurător, precum şi în utilizarea corectă a unor unităţi de măsură, demonstrând, astfel, că întreg demersul de învăţare a matematicii este strâns legat de viaţa cotidiană, de experienţa trăită a elevilor.

Caietul de lucru este deosebit de util şi cadrelor didactice, oferindu-le fundamentul lucrativ pentru abordarea unor activităţi didactice de calitate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Clasa a III -a - Cele mai vândute cărți

10,20 lei
12,00 lei (-15%)
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Created in 0.117 sec