METODE DE REZOLVARE A PROBLEMELOR DE GEOMETRIE

METODE DE REZOLVARE A PROBLEMELOR DE GEOMETRIE
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2211-2
Anul publicării: 2016
Pagini: 120
Format: 16,5x23,5cm

DESCRIERE

METODE DE REZOLVARE A PROBLEMELOR DE GEOMETRIE - Lucrarea Metode de rezolvare a problemelor de geometrie a doamnei profesoare Irina Creţu vine să pună în valoare misiunea nobilă a profesorului de matematică de a găsi şi utiliza metodele cele mai adecvate pentru înţelegerea diverselor capitole ale matematicii, cât şi pentru rezolvarea propriu-zisă a problemelor, oferind, nu de puţine ori, metode alternative de rezolvare.

Metodele de rezolvare a problemelor de geometrie, atât cele generale, cât şi cele particulare, sunt prezentate cu multă claritate, iar comentariile metodice sunt bine-venite.

Deosebit de interesante sunt aplicaţiile privind studiul comparativ al metodelor de rezolvare a problemelor de geometrie. Exemplele, observaţiile, comentariile, aspectele practice ocupă un loc important şi vin în completarea firească a celorlalte părţi ale lucrării.

Prin întreg conţinutul său, cartea este un bun ajutor pentru profesorii care predau geometria sau pregătesc elevii pentru diverse concursuri sau examene.

prof. univ. dr. Grigore Ştefan Sălăgean, Facultatea de Matematică şi Informatică,

Universitatea „Babeş–Bolyai”, Cluj-Napoca

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.113 sec