Moartea intr-o gaura neagra si alte dileme cosmice

Moartea intr-o gaura neagra si alte dileme cosmice
-20%
ISBN: 978-606-400-093-4
Anul publicării: 2017
Pagini: 608
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti diverse
Preț: 39,20 lei
49,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Moartea intr-o gaura neagra si alte dileme cosmice
 
O colecție de peste patruzeci dintre eseurile preferate ale lui Tyson, Moartea într-o gaură neagră abordează nenumărate subiecte, de la firavele eforturi ale industriei filmului de a crea cerul înstelat, până la ce-ar însemna să te afli în interiorul unei găuri negre.
Cel mai cunoscut astrofizician al Americii, Tyson este un profesor înnăscut, care știe să explice pe înțelesul tuturor teoriile complicate ale astrofizicii și în același timp să ne transmită fascinația pe care o are față de univers.
 
 
„Este absolut obligatoriu să găsim oameni de știință care să ne poată explica nu doar ceea ce descoperim, ci și modul în care facem acele descoperiri. Neil deGrasse Tyson este unul dintre ei." - Boston Sunday Globe
 
 
Neil deGrasse Tyson este un astrofizician american, cercetător asociat în cadrul Departamentului de astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală și directorul Planetariului Hayden. De asemenea, este autorul a numeroase lucrări de specialitate foarte apreciate, printre care Space Chronicles, Origins și The Pluto Files. Locuiește în New York City.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

71,99 lei
89,99 lei (-20%)
Created in 0.196 sec