Nemuritoarea Starling. Emblema eternitatii. Vol. 1

Nemuritoarea Starling. Emblema eternitatii. Vol. 1
-20%
ISBN: 9786067930917
Anul publicării: 2017
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Preț: 27,92 lei
34,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Nemuritoarea Starling. Emblema eternitatii. Vol. 1
 
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi
 

Evie Starling a dus o viaţă relativ obişnuită, ieşind cu prietenele, vorbind despre băieţi şi conducându-şi Mustangul din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când se mută în Gunnison, Colorado, pentru a începe colegiul, şi când cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.

 

De secole, Alex Night şi Emil Stone au dorit-o pe Evie, dar fiecare a avut propriile lui motive pentru a vrea să fie cu ea. Când amândoi susţin că sunt sufletul ei pereche şi îi povestesc despre un trecut incredibil, Evie află că este cu totul altă persoană decât credea. Curând, Evie se trezeşte în mijlocul unui război vechi de când lumea între Societatea Amaranthine, protectorii sufletului, şi Rezistenţa Daevos, distrugătorii sufletului.

 

Cu un trecut pe care nu îl înţelege şi un viitor plin de pericole, Evie trebuie să decidă în cine să aibă încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei urmează să devină miza într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte.

 

Nemuritoarea Starling te va purta în goană prin primejdii, conspiraţii şi o dragoste eternă adevărată, atingându-ţi cele mai delicate corzi ale inimii.

                                         Aprilynne Pike, autoarea bestsellerului New York Times ARIPI.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Beletristica diversa

Created in 0.153 sec