Organizarea agentiei de turism. Manual pentru clasa a XI-a

Organizarea agentiei de turism. Manual pentru clasa a XI-a
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-1760-29-2
Anul publicării: 2016
Pagini: 96
Format: 21x28 cm

DESCRIERE

Organizarea agentiei de turism. Manual pentru clasa a XI-a. Editura CD Press
 

Manualul abordeaza intr-un stil modern problematica actuala a organizarii unei agentii de turism, oferind instrumentarul necesar formarii unor priceperi si deprinderi adecvate pentru obtinerea calificarii profesionale de tehnician in turism.

In elaborarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si pe de alta parte, formarea acestora pentru piata fortei de munca.

O particularitate a acestui manual o reprezinta modul de abordare a problematicii organizarii unei agentii de turism. Astfel, pentru a lega cat mai bine partea teoretica cu cea practica s-a realizat o prezentare paralela a structurii tehnice a agentiei de turism asa cum este ea evidentiata in literatura de specialitate si asa cum este intalnita in activitatea practica din Romania, aceasta fiind insotita de multiple comentarii si exemplificari.

Trebuie evidentiat faptul ca realizarea acestui manual s-a bazat pe consultarea unor specialisti din mediul profesional, directori ai unor agentii de turism din Bucuresti.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.167 sec