OXFORD. DICTIONAR DE MEDICINA
47,92 lei
59,90 lei (-20%)

OXFORD. DICTIONAR DE MEDICINA

OXFORD. DICTIONAR DE MEDICINA
-20%
Preț: 47,92 lei
59,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-571-870-1
Anul publicării: 2014
Pagini: 880
Format: 13 x 20cm

DESCRIERE

Dicţionarul, ajuns la a şaptea ediţie în limba engleză la renumita Oxford University Press, oferă întreaga gamă de termeni importanţi şi concepte folosite astăzi în medicină. Scris de o echipă de specialişti în medicină, autori de cărţi medicale, acest dicţionar este destinat, în primul rând celor care lucrează în profesii paramedicale (farmacişti, fizioterapeuţi, logopezi, asistenţi sociali etc.). Este, de asemenea, de nepreţuit pentru studenţii la medicină şi pentru medici. În acelaşi timp, este indispensabil ca ghid medical pentru orice persoană interesată.
• Conţine aproximativ 11 000 de termeni explicaţi clar şi concis, fără a fi folosite noţiuni tehnice inutile.
• Sunt definiţi atât termeni de anatomie, psihologie şi psihiatrie, stomatologie şi sănătate publică, biochimie şi farmacologie, cât şi din specialităţi medicale şi chirurgicale principale.
• Cuprinde mulţi termeni noi, care acoperă ultimele descoperiri în radiologia diagnostică şi radioterapie, endocrinologie, pediatrie şi urologie, cât şi în alte specialităţi medicale.
De asemenea, au fost incluse multe medicamente noi, iar denumirile lor au fost revizuite pentru a fi în concordanţă cu noile directive recomandate de International Non-proprietary Names.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Medicina - Sanatate

Created in 0.137 sec