Pariaza pe tine
22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)

Pariaza pe tine

Pariaza pe tine
-15%
Preț: 22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8414-33-1
Anul publicării: 2017
Pagini: 168
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Pariaza pe tine. Punctul de plecare – cum sa devii invingator
 

Dacă nu alegem să ne activăm mecanismul interior pentru succes, mecanismul pentru eşec se activează automat, fără să conștientizăm, pentru că este deja programat în conștiința noastră prin condiționările societății în care trăim. Să adopţi o atitudine de câștigător înseamnă să te asiguri că tiparul eșecului nu preia controlul asupra vieții tale.

 

Cum îți poți activa mecanismul interior pentru succes și să-ți construiești o atitudine de câștigător? Robert Anthony, autoritate de talie internațională în domeniul tehnicilor pentru dezvoltare umană, doctorand în Psihologie Comportamentală, știe secretele oamenilor învingători și vorbește despre ele cartea de față, PARIAZĂ PE TINE. Fie că realizezi, fie că nu, te afli chiar acum la o răscruce de drumuri. Ai de ales: continui să-ți trăiești viața așa cum ai făcut-o până acum sau ai nevoie urgentă de transformare care să te propulseze în direcția dorințelor tale? Ești cu adevărat hotărât să-ți reproiectezi destinul și să devii un învingător?

 

Dacă simți că nu-ți valorifici la maxim potențialul și nu-ți urmezi dorințele autentice ale sufletului tău, schimbă ceva! Începe cu tine. Află ce gândesc și cum își trăiesc viața oamenii fericiți și fii unul dintre ei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.128 sec