Pe urmele Parintelui Arsenie Boca

Pe urmele Parintelui Arsenie Boca
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8653-79-2
Anul publicării: 2016
Pagini: 128
Format: 13 x 20cm

DESCRIERE

Pe urmele Parintelui Arsenie Boca - Sunt rare momentele istoriei noastre în care un om al lui Dumnezeu să fie atât de prezent în viaţa şi sufletul credincioşilor – prin minunile pe care le face şi ajutorul pe care-l dă – într-un mod atât de clar, de evident, descoperindu-se cu precădere în ultimii ani tuturor celor care aleargă la el. Sunt nenumărate minunile săvârşite pe tot cuprinsul ţării şi dincolo de hotarele ei, faptele sale de sfinţenie şi modul în care Părintele Arsenie a lucrat şi lucrează în viaţa oamenilor.

Cartea aceasta adună în ea (în prima parte) alte mărturii ale celor care l-au cunoscut pe Părintele Arsenie, fapte dumnezeieşti petrecute prin mijlocirea Părintelui, adevărate minuni pe care oamenii de ieri şi de azi le aduc înaintea noastră spre luare-aminte. În partea a doua ne vorbeşte Părintele Arsenie însuşi, printr-o serie de sfaturi, cuvinte memorabile, îndrumări pentru viaţa de zi cu zi, toate acestea de o uimitoare actualitate.


Am considerat că o asemenea îngemănare între cele ce ni se istorisesc despre Părintele Arsenie Boca şi ceea ce ne spune el însuşi poate constitui încă o cale fericită în căutarea, de către fiecare dintre noi, a Părintelui Arsenie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Carti pentru Religie

Created in 0.186 sec