Personalitati periculoase
27,20 lei
32,00 lei (-15%)

Personalitati periculoase

Personalitati periculoase
-15%
ISBN: 978-606-910-011-0
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Psihologie
Preț: 27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Personalitati periculoase
 

Plecând de la povestea în care, tânăr poliţist, Joe Navarro n-a reuşit să salveze una dintre victimele lui Ted Bundy, autorul avertizează asupra realităţii personalităţilor periculoase. Ajungând apoi psiholog criminalist la FBI, a observat că anumite tipare de personalitate sunt mai predispuse actelor violente, şi a inventat liste de verificare pentru personalităţile periculoase.

 

Fie că prezintă personalitatea narcisistă, instabilă emoţional, paranoică, a prădătorului sau personalităţile combinate, Joe Navarro dovedeşte acelaşi profesionalism în fiecare capitol, respectând structura simplă, lista de cuvinte şi cea de verificare, precum şi măsurile imediate ce trebuie luate pentru protecţie. Ultima parte a cărţii este dedicată autoapărării împotriva personalităţilor periculoase, precum şi diverselor modalităţi de abordare a acestora.

 

Un adevărat ghid de protecţie cu aplicare imediată, scris de un profesionist în materie, bazat pe vasta experienţă acumulată în cadrul activităţii de agent FBI.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.144 sec