Peste asteptari
26,10 lei
29,00 lei (-10%)

Peste asteptari

Peste asteptari
-10%
Preț: 26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 309

DESCRIERE

Peste asteptari
 

Ema și Bruno se întâlnesc în Romania, la un eveniment al companiei multinaționale pentru care lucrează – ea, în biroul din București și el în Zurich. Conferința la care cei doi participă este prilejul cu care sentimente speciale încep să se înfiripe între ei.

 

Când își iau rămas bun în aeroport, amândoi speră că se vor întâlni din nou. Acest lucru se întâmplă mai repede decât și-ar fi putut imagina pentru că traficul aerian este blocat din cauza erupției unui vulcan din Islanda. Anularea zborului București-Zurich le dă celor doi ocazia să se cunoască mai bine în timpul unei după-mese petrecute împreună și al unei seri romantice – punctul de plecare al unei povești de dragoste emoționante.

 

Însă un nefericit accident de mașină le zdruncină viețile și le testează puterea și dorința de a merge mai departe.

 

Luigi, unchiul lui Bruno – un italian șarmant – intră în scenă împreună cu secretele lui, care încep să iasă la iveală, si cu propria poveste de dragoste complicată, matură și sensibilă.

 

Un roman cu personaje care ajung să înveţe din propria experienţă că lucrurile nu sunt întotdeauna albe sau negre și că fiecare nuanță de gri are povestea ei.

 

„Minunat! Combinația perfectă de romantism și suspans. N-am putut să las cartea din mână! Fiecare clipă mi-a mers la suflet.”

 

“Peste aşteptări este scrisă cu eleganță, gingășie și umor fin. Povestea curge firesc, suav, încât ai zice că se întâmplă aici și acum. O lectură încântătoare!”

 

“Am simțit că sufletul meu era acolo, în poveste, și m-a făcut să mă simt tare bine. Mi-a plăcut mult, aș fi vrut să nu se termine!”

 

“Lectura acestei cărți a fost pentru mine ca o vacanță care m-a reîncărcat cu speranță, cu o neașteptată stare de bine și o doză de optimism.”

Despre autor

 

Gabriela-Elena Mech (pseudonim pentru Gabriela-Elena Dura) s-a născut în 1970 în Lechința, Bistrița-Năsăud. A urmat școala și liceul în Bistrița, apoi a plecat să-și continue studiile la Cluj-Napoca, unde a absolvit facultățile de Matematică și de Științe Economice ale Universității Babeș-Bolyai.

Locuieşte în Bucureşti şi îşi desfăşoară activitatea la sediul central al unei companii multinaționale, în calitate de manager comunicare marketing.

În acelaşi timp este coach acreditat ANC și membru al Asociației pentru Coaching Profesionist din România – ARC Pro, www. coaching-arc. ro.

 

Pseudonimul de autor este inspirat din numele bunicii paterne, de origine austriacă, Elena-Irina Mech.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.149 sec