Regatul lupilor. Dromihete
29,70 lei
33,00 lei (-10%)

Regatul lupilor. Dromihete

Regatul lupilor. Dromihete
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 360
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Roman istoric
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Regatul lupilor. Dromihete
 

„Incitant și surprinzător, noul roman istoric al scriitoarei Simona Radu va fi, cu siguranță, unul de referință în beletristica ultimilor ani.

 

Scris cu pasiunea omului care caută cele mai profunde rădăcini ale neamului său, romanul Regatul Lupilor vă propune o călătorie în timp de peste 2. 300 de ani, pentru a-l descoperi pe înțeleptul rege al geților, Dromihete, omul care avea să-i dea o lecție memorabilă de viață lui Lisimah, unul dintre cei mai mari generali ai lui Alexandru Macedon…

 

Acest spectaculos eveniment istoric, menționat de autorii antici și transformat peste milenii într-o pildă cunoscută și de cărturarii Europei moderne, este prezentat dintr-o perspectivă plină de culoare de talentata scriitoare Simona Radu, care a reușit să îmbogățească firul evenimentelor și cu două povești emoționante de dragoste.

 

Fiind o carte pe care am citit-o cu bucurie și emoție, o recomand cu convingerea că are puterea să imprime în sufletele cititorilor ceva din parfumul și misterul acelor vremuri.”

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Created in 0.152 sec