Salate
17,00 lei
20,00 lei (-15%)

Salate

Salate
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8653-86-0
Anul publicării: 2016
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Salate
 
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.
 
Odată cu selecţia reţetelor de salate făcută de Academia Barailla, trăiţi experienţa unui preparat bogat în arome, culori, texturi şi gusturi. Cu intuiţie şi creativitate, ingredientele alese pot transforma salata într-o sărbătoare a simţurilor. În ce priveşte aromele, salata este destul de simplă. Dar, în ce priveşte prepararea ei, trebuie să aplicaţi câteva trucuri pentru a vă asigura că acele arome se întrepătrund şi sunt într-o perfectă armonie. Pentru începători, este recomandabil să respecte reţeta. Mai târziu, după ce câştigă experienţă, pot adăuga o notă personală — este important ca ingredientele să se completeze între ele, pentru ca fiecare salată să capete un echilibru subtil între tradiţie şi inovaţie.
Vezi și alte cărți: Academia Barilla

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Created in 0.134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.