Secretul autovindecarii
13,20 lei
16,50 lei (-20%)

Secretul autovindecarii

Secretul autovindecarii
-20%
Preț: 13,20 lei
16,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-7664-41-9
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Format: 13 x 20cm

DESCRIERE

Secretul autovindecarii - Cheile Secretului, explica legea atractiei si felul in care trebuie aplicata vietii de fiecare zi. Gratie tehnicii de gestionare a gandirii, pusa la punct chiar de Danie Sevigny si predata de mai bine de douazeci de ani in lumea intreaga, zeci de mii de persoane actioneaza acum cu succes asupra vietii lor cotidiene.

Pentru oamenii sanatosi, cat si pentru cei bolnavi, Secretul autovindecarii ofera sapte chei ale adevarului pentru cunoasterea sanatatii. Descoperirea canalului energetic constituie evenimentul secolului in domeniul cunoasterii.

Cunostintele continute in cea mai recenta lucrare a lui Daniel Sevigny se bazeaza pe studii facute de somitati din domeniile medical, stiintific si spiritual.Folosirea acestor chei va va permite sa obtineti ceea ce doriti. Imposibilul devine posibil!
Reusitele va vor spori increderea in materia energetica. Mintea va fi atunci mult mai deschisa pentru a pasi inainte din demersul propus de prezenta lucrare : autovindecarea. Canalul energetic este medicina de maine.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.159 sec