Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa - editia a II-a, revizuita si adaugita

Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa - editia a II-a, revizuita si adaugita
-20%
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 978-606-588-865-4
Anul publicării: 2016
Pagini: 200
Format: 18,6 x 24,4cm
Categoria: Nutritie

DESCRIERE

Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa - editia a II-a, revizuita si adaugita - Într-o societate în care alergătura şi stresul fac parte din programul zilnic, cartea de faţă vine în întâmpinarea voastră, cu informaţii utile pentru a vă însuşi un stil de viaţă mai sănătos şi mai ordonat.
Aplicând cu paşi mărunţi şi siguri sfaturile găsite aici, veţi învăţa cum să vă îmbunătăţiţi obiceiurile alimentare şi cum să vă menţineţi echilibrul între minte, trup şi suflet, pentru a vă bucura de o viaţă liniştită şi armonioasă.

Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația vegană fără foc, a publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.110 sec