Sindroame si boli sistemice cu manifestari oculare

Sindroame si boli sistemice cu manifestari oculare
-10%
Preț: 55,76 lei
61,95 lei (-9,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 596

DESCRIERE

Sindroame si boli sistemice cu manifestari oculare
 
Lucrarea, deosebit de originală prin tematica abordată, stilul foarte schematic și sintetic, se adresează atât medicilor oftalmologi, cât și celorlalți medici de diferite alte specialități care se confruntă în activitatea lor curentă cu manifestările oculare ale celor mai frecvente sindroame și boli sistemice.
 
Pe lângă principalele astfel de sindroame prezentate în ordine alfabetică, sunt trecute în revistă și sindroamele hereditare, congenitale, dobândite, precum și bolile sistemice cu implicare la nivelul globului ocular și al anexelor acestuia. Un capitol separat este dedicat sindroamelor neurologice, iar spre final nu sunt uitate nici semnele oculare, cât și cele generale în sindroame.
 
Cuprins: Sindroame cu manifestări oculare. Sindroame hereditare și congenitale cu implicare oculară. Sindroame și boli sistemice dobândite cu afectare oculară. Sindroame care afectează anexele globului ocular. Sindroame care afectează globul ocular. Sindroame neurologice cu manifestări oculare. Semne oculare în sindroame. Semne generale în sindroame cu manifestări oculare.
 
Adresabilitate: Medici specialişti în oftalmologie, rezidenţi, medici de alte specialităţi, medici de familie, studenţi în medicină.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

56,70 lei
63,00 lei (-10%)
71,82 lei
79,80 lei (-10%)
Created in 0.135 sec