Stiinte ale naturii pentru clasa a III-a. Caiet de lucru

Stiinte ale naturii pentru clasa a III-a. Caiet de lucru
-20%
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 72
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Stiinte ale naturii pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Editura Ars Libri
 

Este un suport lucrativ deosebit de important pentru formarea si dezvoltarea tipurilor de abilitati si capacitati componente ale competentelor generale si specifice pentru stiinte.

Conţinutul caietului oferă sarcini de învăţare care se bazează pe experienţa de viaţă a elevilor, stimulându-le curiozitatea pentru investigarea mediului şi pentru descoperirea caracteristicilor corpurilor, fenomenelor şi proceselor din mediul înconjurător. Conţinuturile ştiinţifice sunt abordate la nivelul de înţelegere al elevilor şi sunt prezentate pe căi intuitive.

Astfel, sructura itemică a caietului induce o viziune holistică asupra proceselor transformatoare din ştiinţele vieţii, din ştiinţele pământului şi din ştiinţele fizicii.

Deosebit de antrenant şi atractiv, auxiliarul didactic oferă elevilor şi cadrelor didactice un material de lucru fundamental ştiinţific şi accesibil particularităţilor de vârstă; oferă tehnici de evaluare continuă, formativă, menite să formeze elevilor competenţe ştiinţifice de bază.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.113 sec