Succesul ca mod de viata
25,11 lei
27,90 lei (-10%)

Succesul ca mod de viata

Succesul ca mod de viata
-10%
Preț: 25,11 lei
27,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 16 x 23,5 cm

DESCRIERE

Succesul ca mod de viata. Trezeste-te din visare, actioneaza acum, preia controlul!
 
"Bernie Roth este omul de baza si creierul organizatiei d. school de la Stanford. El este pentru noi toti o adevarata comoara a acestei scoli. E impresionant felul in care ne prezinta, in aceasta carte, cele mai bune dintre ideile sale.”

David M. Kelley, fondatorul d. school la Universitatea Stanford, autorul bestsellerului Creative Confidence

"Succesul ca mod de viata este o capodopera in care autorul descrie cum te poate ajuta gandirea creativa sa-ti atingi scopurile cele mai ambitioase in viata. Oricine citeste aceasta carte intelege imediat de ce Bernie este considerat unul dintre cei mai creativi si mai mari ganditori ai zilelor noastre.”

Paul Hait, antreprenor, campion olimpic

"Bernie Roth este un profesor magistral, care reuseste sa-si inspire studentii, sa-i ilumineze, astfel incat acestia sa-si urmeze inima si gandurile pentru a-si modela viata asa cum isi doresc. Aceasta intelepciune este pusa, in sfarsit, prin aceasta carte, la dispozitia tuturor.”

Tina Seeling, profesoara la Universitatea Stanford si autoarea lucrarii InsightOut

"Inainte de a recomanda altora design thinking-ul, aplica tu insuti aceasta metoda de orientare si organizare. Vei vedea astfel ca nu numai tu vei fi mai bun, dar si lumea din jurul tau va deveni una mai buna. Succesul ca mod de viata este o sursa valoroasa de metode si instrumente, care te vor ajuta sa-ti realizezi cel mai personal proiect al tau.”

Tim Brown, CEO al IDEO si autorul cartii Change by Design

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.210 sec