Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ

Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ
-15%
Anul publicării: 2017
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ
 
Lucrarea de fata indica inca e la inceput o larga paleta de subiecte si teme atinse. Calitatea academica a continutului se pastreaza la un standard ridicat, autorii reusind sa imbine cu maiestrie elemente stiintifice cu grad ridicat de dificultate cu nevoia de studiu a unui grup larg ce constituie publicul tinta.
 
Este o carte care se adreseaza in aceeasi masura elevilor din mediul preuniversitar, indiferent de profil, dar si profesorilor de informatica. Experienta didactica a autorilor a permis realizarea unui material amplu si complet ce cuprinde elemente de cultura informatica, incepand cu cele de baza si pana la cele care intereseaza mediul universitar. Sunt convinsa ca realizarea lui a reprezentat o provocare pentru obtinerea unui material bine organizat, coerent stiintific si in acelasi timp util si facil de parcurs. Abordarea continuturi lor este realizata gradual in functie de dificultate, obtinandu-se astfel un puternic suport teoretic ce pune accent pe intelegerea completa si corecta a informatiilor.
 
Parcurgerea materialului se face cu usurinta si datorita prezentei unor exemple, imagini, figuri si probleme care ajuta la intelegerea si fixarea cunostintelor. Este de apreciat varietatea algoritmilor prezentati, iar folosirea pseudocodului in descrierea lor ajuta cititorul indiferent de limbajul studiat, Pascal sau C/C++. Elementele de tehnologie a Informatiei sunt prezentate in aceeasi maniera, notiunile acoperind si programa Concursului National de Informatica Aplicata. Felicit autorii si sper ca lucrarea se va bucura de un real succes Ia public deoarece poate fi considerata o enciclopedie de notiuni de  informatica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Auxiliare scolare

Created in 0.201 sec