Tratat de parodontologie
161,50 lei
170,00 lei (-5%)

Tratat de parodontologie

Tratat de parodontologie
-5%
Preț: 161,50 lei
170,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Pagini: 560

DESCRIERE

Tratat de Parodontologie - este destinat aprofundarii cunostintelor acumulate in ultimii ani in domeniul parodontologiei, dar este util tututror celor care doresc o apropiere mai exigenta fata de domeniul medicinii parodontale. A devenit peremtoriu faptul ca parodontologia intruneste prerogative ata de conceptuale, cat si practice pentru a ocupa pozitia unei specialitati consistente, diversificate si complexe in cadrul stomatologiei moderne.

Parodontologia beneficiaza de cunostinte din domeniile disciplinelor preclinice fundamentale: anatomia si fiziologia, microbiologia, imunologia, histologia si alte discipline. In aceeasi masura, medicul stomatolog trebuie sa cunoasca si sa aplice in practica elementele de baza, dar si particularitati ale medicinii interne si practicilor fundamentale ale chirurugiei aplicate specific la terirtoriul gingivoparondontal. Medicul stomatolog devine astfel un bun clinician, dar si un practicant al chirurgiei gingivale si a parodontiului profund, implicit al chirurgiei osului alveolar.

Autorii acestui tratat au beneficiat de experienta teoretica si aplicativa acumulata intr-o lunga perioada de timp, de o practica specifica privind clinica si tratamentul imbolnavirii gingivoparodontale, de elaborarea a numeroase editii ale manualului de parodontologie, dar si de contributia unor colaboratori cu inalt prestigiu profesional in domeniul parodontologiei.

Avem convingerea ca prin dinamica firesca a evolutiei cunostintelor, parodontologia va evolua in continuare pe un drum ascendent si multumim tuturor celor care prin sugestii si opinii rezultate din experienta prsonalane vor ajuta sa mentinem acest deziderat la un inalt nivel.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Medicina - Sanatate

Created in 0.141 sec