Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca
-15%
Anul publicării: 2017
Pagini: 254
Categoria: Afaceri
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Tu conduci afacerea, n-o lasa pe ea sa te conduca
 

Este un ghid care se adresează micilor întreprinzători şi oamenilor de afaceri cu experienţă pentru a-i ajuta să-şi dezvolte afacerea astfel încât să devină tot mai profitabilă.

 

Acest ghid, bazat pe metoda simplă DOC – Direcţie, Operare, Control, vă învaţă cum să vă comportați cu angajaţii voștri şi cum să îi motivați pentru a fi mai productivi. O companie în care fiecare ştie ce are de făcut şi are acces la informaţii este o companie de succes. Prin urmare, aplicați managementul profesionist şi implicați-i pe toţi în atingerea obiectivelor pe termen scurt şi lung.

 

Vă întrebați cum să deveniți conducători mai buni şi mai eficienți? Clay Mathile are răspunsul. Urmați-i sfaturile, puneți în aplicare metodele învăţate şi monitorizați rezultatele. Veți fi uimiți să aflați că soluţia este la voi, iar schimbarea majoră ţine de atitudinea voastră. 

 

Clay Mathile este un antreprenor, investitor şi filantrop american, iar visul său este acela de a ajuta afacerile private să aibă succes, să fie profitabile şi sustenabile, pentru a crea locuri de muncă şi pentru a crea valoare pentru oamenii din jurul său.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.128 sec