Upstream Advanced C1 level. Manualul elevului pentru clasa a XI-a

Upstream Advanced C1 level. Manualul elevului pentru clasa a XI-a
-10%
Preț: 43,20 lei
48,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 262

DESCRIERE

Upstream Advanced C1 level. Manualul elevului pentru clasa a XI-a. (Editie revizuita 2015)
 
Varianta revizuita a cursului Upstream Advanced, conform modificarilor aduse in 2015 formatului de examinare Cambridge, nivelul Advanced.
 
Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel liceal, clasa a XI-a, este structurat in 5 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv prin intermediul ilustratiei, a tematicii si a modului de abordare a acesteia. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala si exercitii lexicale ce prezinta si activeaza vocabularul ce include expresii uzuale, proverbe, verbe frazale, prepozitii si expresii cu forma fixa, texte din surse contemporane, insotite de exercitii ce incurajeaza lectura si discutia etc.
 
Fiecare unitate se incheie cu activitati de scriere precedate de analiza structurii unui anumit tip de compunere si modele, iar fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul sectiunilor de cultura generala din universul anglofon si a celor de literatura prezente in fiecare unitate. Include cantece, glume si jocuri al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze.
 
Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul C1, si este aprobat de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a XI-a, L1 si clasa a XII-a, L2. Se mai adreseaza elevilor si adultilor ce se pregatesc pentru examenul CAE Cambridge.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

18,90 lei
21,00 lei (-10%)
27,00 lei
30,00 lei (-10%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
38,70 lei
43,00 lei (-10%)
Created in 0.400 sec