Vademecum de tratamente ginecologice

Vademecum de tratamente ginecologice
-10%
Preț: 33,30 lei
37,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Pagini: 316

DESCRIERE

Vademecum de tratamente ginecologice
 
Lucrarea, de maxim interes teoretic, dar mai ales practic, reprezintă o trecere în revistă a celor mai moderne tratamente în principalele afecțiuni ginecologice – amenoreele și sindromul premenstrual, hemoragiile uterine, infecțiile genitale și tuberculoza genitală, chisturile ovariene, endometrioza și adenomioza, polifibroza uterină.
 
Capitole separate sunt dedicate contracepției hormonale și spermicidelor, tratamentului infertilității, prin expunerea detaliată a tuturor procedurilor, tehnicilor și a stimulatorilor ovulației, cât și terapiei hormonale de substituție în menopauză. La final, chimipoterapia în cancerele ovariene prezintă cele mai noi clase de antineoplazice și efectele lor secundare. Stilul schematic, deosebit de accesibil, cu informații de mare actualitate face ca acest vademecum să devină indispensabil specialiștilor ginecologi, rezidenților, endocrinologilor, medicilor de familie, dar și publicului larg.
 
Cuprins: Amenoreele. Hemoragiile uterine disfuncționale. Sindromul premenstrual. Infecțiile genitale feminine. Tuberculoza genitală. Chisturile ovariene funcționale. Sindromul ovarelor polichistice. Endometrioza. Adenomioza. Mijloacele terapeutice “nechirurgicale” indicate în polifibromatoza uterină. Tratamentul infertilității – Proceduri și tehnici – Stimulatorii ovulației. Contracepția hormonală – Spermicidele. Terapia hormonală de substituție în menopauză. Chimioterapia în cancerele ovariene.
 
Adresabilitate: Medici specialiști ginecologi, endocrinologi, de alte specialități, medici de familie, rezidenți, publicul larg.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Medicina - Sanatate

Created in 0.141 sec