Vindecarea prin bioenergie
15,92 lei
19,90 lei (-20%)

Vindecarea prin bioenergie

Vindecarea prin bioenergie
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-600-267-7
Anul publicării: 2011
Pagini: 272
Format: 13 x 20cm

DESCRIERE

Carte - Vindecarea prin bioenergie. - În timp ce terapiile orientale se bazează pe convingerea că există o anumită energie pe care nu o putem vedea, dar care se manifestă în toate aspectele vieții noastre, Occidentul respinge această credință, în favoarea unui sistem tehnologizat, materialist, bazat pe consumul excesiv de medicamente. Se simte însă tot mai acut nevoia unei punți de legătură între tradiția orientală și scepticismul tipic occidental.

Este exact ceea ce își propune să realizeze profesorul canadian William Bengston, în colaborare cu Sylvia Fraser. Sociolog de formație, Bengston relatează cum și-a descoperit capacitățile terapeutice și cum a pus la punct metoda prin care tratează cu succes pacienți suferind de boli grave, precum cancerul. Sceptic din fire și rațional, autorul a întreprins de-a lungul anilor o muncă intensă de laborator, testele sale pe șoareci injectați cu celule cancerigene având rezultate pe cât de uimitoare, pe atât de întemeiate științific.

La fel de tulburătoare este asigurarea pe care Bengston o dă - aceea că oricine poate învăța și aplica terapia sa bazată pe bioenergie, oferind instrucțiuni precise și sfaturi practice în acest sens. Nu trebuie să ne mire faptul că o astfel de terapie lipsită de efecte secundare și pe care oricine o poate practica, prin simpla atingere cu mâinile a pacientului, este greu de acceptat de tagma oamenilor de știință, deoarece ar stârni, probabil, o adevărată revoluție în lumea medicală!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.119 sec