Gasiti produsele care va intereseaza

Pentru o cautare mai rapida folositi casuta de cautare rapida, aflata in partea dreapta de sus a magazinului! Introduceti date despre cartea, (produsul) cautat: titlu de carte, denumire produs, editura sau autor.
 

Adaugati produsele alese in cosul de cumparaturi

Pentru aceasta apasati pe butonul "adauga in cos" situat in dreptul produsului respectiv.
Poti adauga  in cos mai multe produse, din categorii diferite.
 

Vizualizati continutul cosului de cumparaturi

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Sau pentru vizualizarea cosului de cumparaturi puteti sa dati clic asupra butonului vezi cosul aflat in partea dreapta-sus a ecranului.

 

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (livrare prin curier sau prin posta romana)

 

Creati-va un cont

Completati toate campurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

Confirmati comanda

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii
 

ATENTIE !!!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de e-mail utilizate si implicit adresa de livrare.