A doua curba. Sa gandim diferit despre viitor

A doua curba. Sa gandim diferit despre viitor
-10%
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-722-216-6
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 14,5 x 20,5 cm
Categoria: Management

DESCRIERE

A doua curba. Sa gandim diferit despre viitor
 
Charles Handy este unul dintre giganții gândirii contemporane.  În A doua curbă, autorul analizează trendurile actuale ale capitalismului și se întreabă dacă este un sistem sustenabil. În plus, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului. Provocator și atent ca întotdeauna, el așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri.

Ca manifest al unui om de stânga orientat către viitor, A doua curbă reuşeşte să direcţioneze cu succes energia şi entuziasmul generaţiei tinere, în care Handy îşi pune mare speranţă... Pe parcursul deceniilor, previziunile lui Handy i-au câştigat dreptul de a-și expune părerile despre diverse subiecte şi, având în vedere istoricul său, nu-ţi doreşti să i te împotrivești atunci când se vor îndeplini unele dintre cele mai radicale idei ale sale.

Financial Times

Blând, dar incisiv... În cele peste douăsprezece cărţi scrise, Handy şi-a construit reputaţia de observator fin al universului muncii şi al vieţii organizaţionale... Vocea sa este o prezenţă liniştitoare, care ne stârnește interesul.
Ar trebui să continuăm să o ascultăm.

Management Today

Puternică și originală... Este imposibil să nu fii impresionat și puțin descurajat de atât de multă energie și înțelepciune.

Irish Independent

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.