ABC. Prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa a I-a

ABC. Prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa a I-a
-15%
Preț: 7,65 lei
9,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 92
Format: 17x24 cm
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

ABC. Prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa a I-a. Editura Taida
 
Se adresează in special şcolarilor de clasa I, invăţătorilor, cat şi familiilor preocupate de activitatea copiilor in primul an de şcoală.
Conţinutul şi ilustraţiile prezentate sunt in concordanţă cu viziunea comunicativă promovată de programa şcolară, constituind un material eficient şi necesar in predarea abecedarului. Folosirea acestei cărţi va conduce la dezvoltarea capacităţilor de comunicare orală şi scrisă, imbogăţirea, dezvoltarea şi activizarea vocabularului.
In selectarea şi prezentarea materialului din această lucrare, s-a avut in vedere şcolarizarea copiilor la 6 ani, ceea ce ne-a permis adaptarea conţinuturilor la nivelul de dezvoltare concretă şi la interesul copilului. Activităţile propuse au ţinut cont de capacitatea de concentrare redusă, de lipsa de rezistenţă la efort prelungit şi suprasolicitare psihică.
Cunoştinţele prezentate sunt accesibile şi aplicative, stimulandu-le potenţialul de intuiţie şi imaginaţie creativă, capacităţile de lucru individuale şi in grup.
Implicarea activă a elevului in propria formare prin valorificarea conţinuturilor acestei lucrări, va asigura o individualizare reală a procesului de predare-invăţare, creşterea eficienţei procesului educaţional, relaxarea programului şcolarilor mici cat şi reuşita debutului şcolarităţii la 6 ani.
In speranţa că va fi un material util, vă dorim multe impliniri in activitatea cu şcolarii din clasa I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Clasa I-a

Created in 0.149 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.