Access 2 Student book - Nivel Elementary (A2). Manualul elevului pentru clasa a VI-a

Access 2 Student book - Nivel Elementary (A2). Manualul elevului pentru clasa a VI-a
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Access 2 Student book - Nivel Elementary (A2). Manualul elevului pentru clasa a VI-a
 
Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial, clasa a VI-a, este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzand 6 unitati de invatare. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc.
 
Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui email, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuire a unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc.
 
Fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul.
 
Sunt incluse cantece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de cuvinte noi al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul A2, si se adreseaza atat elevilor de clasa a VI-a, cat si adultilor, nivel elementar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

18,90 lei
21,00 lei (-10%)
27,00 lei
30,00 lei (-10%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
38,70 lei
43,00 lei (-10%)
Created in 0.165 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.