Achizitiile publice. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Achizitiile publice. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene
Preț: 89,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-673-907-8
Anul publicării: 2016
Pagini: 664
Categoria: Drept

DESCRIERE

Achizitiile publice. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene
 
Prezenta culegere cuprinde o selecție a celor mai reprezentative hotarari ale Curții de Justiție a Uniunii Europene in materia achizițiilor publice.
Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera soluții concrete problemelor legate de aplicarea dispozițiilor noilor reglementari in materia achizițiilor publice.
In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare al Curții de Justiție a Uniunii Europene in ceea ce privește: domeniul de aplicare al reglementarii privind achizițiile publice, modul de desfașurare a procedurilor de achiziție, criteriile de selecție a ofertanților, atribuirea contractului de achiziție publica, modul de soluționare a litigiilor legate de achizițiile publice etc.
Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul achizițiilor publice, persoanelor implicate in procedura de soluționare a litigiilor de achiziții publice, precum și tuturor operatorilor economici interesați de participarea la procedurile de achiziție publica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.