Actualitati in tratamentul hepatitelor virale B si C

Actualitati in tratamentul hepatitelor virale B si C
-10%
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 342

DESCRIERE

Actualitati in tratamentul hepatitelor virale B si C
 
Se știe că hepatitele virale reprezintă un subiect complex, care acoperă clase diferite de agenți infecțioși, cu modalități de transmitere variate și posibilități inovatoare de tratament. În mod special, hepatitele B și C sunt cauze majore de morbiditate și mortalitate, dar și un domeniu terapeutic în continuu progres. Lucrarea de față vine să aducă cele mai noi date în materie, prezentând în detaliu, foarte bine documentat, scheme de tratament antiviral cu adevărat revoluționare, din perspectiva celor doi autori, personalități de seamă ale lumii medicale. În acest sens, un capitol separat este destinat pacienților cu hepatite cronice virale, redând, prin prisma clinicianului, informațiile complete de care aceștia au nevoie pentru ca, împreună cu medicii, să combată cu succes acest adevărat flagel al zilelor noastre.
 
Cuprins: Hepatite virale – generalităţi. Principii generale în terapia antivirală. Manifestările clinice şi evoluţia hepatitei B cronice. Tratamentul antiviral al hepatitei B cronice. Monitorizarea tratamentului în hepatita B cronică. Terapia în ciroza determinată de infecţia cronică VHB. Medicaţia antivirală în coinfecţia HIV VHB. Rezistenţa la antivirale în hepatita B cronică. Reacţiile adverse la antiviralele utilizate în hepatita B cronică. Istoria naturală a infecţiei VHC. Farmacogenomica hepatitei C cronice. Tratamentul hepatitei C acute. Tratamentul antiviral standard în hepatita C cronică. Tratamentul pacienților cu hepatită cronică C care nu răspund la terapia standard. Interferonii în tratamentul hepatitei C. Terapia combinată cu PegIFN şi ribavirină în hepatita C. Tratamentul pacienţilor cu ciroză posthepatită C. Medicaţia antivirală în coinfecţia HIV şi VHC. Rezistenţa la antiviralele utilizate în hepatita C. Reacţiile adverse la antivirale în hepatita C cronică. Impactul studiilor clinice din 2012 asupra perspectivelor terapeutice din hepatitele virale B şi C. Informații pentru pacienți. Medicii către pacienții cu hepatite cronice virale.
 
Adresabilitate: Medici specialiști gastroenterologi, infecționiști, interniști, de alte specialități, medici de familie, rezidenți, pacienți cu hepatite cronice virale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.