Adevarul despre Leadership
36,00 lei
40,00 lei (-10%)

Adevarul despre Leadership

Adevarul despre Leadership
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 126
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Adevarul despre Leadership. Lucruri serioase si esentiale pe care trebuie sa le sti despre Leadership
 

Generaţia Mileniului vrea să ştie ce mai e nou în leadership. Ce s-a schimbat de-a lungul vremii?

Răspunsul este că s-a schimbat contextul. Drastic. Lumea de azi este mai dinamică, mai dură – ne  pune în faţă terorism, nesiguranţă, schimbări climatice, penurie de resurse, recesiune economică, transformări ale tehnologiei etc.

Ce NU s-a schimbat este esenţa leadershipului. Adevărurile durabile ale leadershipului rezultă din cercetările meticuloase de peste trei decenii  ale autorilor, desfăşurate în peste 70 de ţări. Sunt 10 adevăruri care îi fac pe oameni să-l urmeze pe lider de bună voie: credibilitatea, atitudinea pozitivă, concentrarea asupra viitorului, exemplul personal, curajul, capacitatea de a învăţa etc. Sunt 10 adevăruri valabile deopotrivă pentru liderii în formare şi pentru cei cu experienţă. Pentru cei care exercită leadership, dar şi pentru trainerii care formează lideri. Pentru lumea afacerilor, dar şi pentru sport, educaţie, sănătate, administraţie etc.

 

“Am fost dintotdeauna un susţinător al adevărurilor simple. Este exact ce mă atrage la noua carte a lui Jim Kouzes şi Barry Posner, Adevărul despre Leadership.  Jim şi Barry formulează răspicat zece adevăruri fundamentale despre leadership – şi fiecare dintre ele merge drept la ţanc. Dacă vă interesează să vă măsuraţi propria capacitate de leadership, citiţi această carte!”

KEN BLANCHARD
coautor al cărţilor One Minute Manager şi Leading at a Higher Level

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.