Afaceri in afara cutiei
37,80 lei
42,00 lei (-10%)

Afaceri in afara cutiei

Afaceri in afara cutiei
-10%
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 239
Categoria: Afaceri

DESCRIERE

Afaceri in afara cutiei
 

Schimbările lumii de azi au căpătat o viteză ameţitoare, iar incrementalismul nu ne mai ajută. Pe timp de furtună, trebuie să alergi chiar şi numai pentru a-ţi menţine poziţia. A acţiona “în afara cutiei” înseamnă, în afaceri, a rupe limitele schimbărilor minore, treptate şi modeste.

Suntem îndemnaţi să evadăm din “cutie” şi să facem saltul spre o performanţă de excepţie, iar pentru asta avem nevoie de Gândire triDngulară – trei strategii de gândire, cele mai importante din setul celor opt propuse de autor: crearea viziunii asupra saltului, acumularea de know-how relevant şi recurgerea la gândirea creativă.

 

John O’Keeffe posedă o experienţă amplă în marketing şi management, acumulată în diferite regiuni ale lumii. Are un masterat în inginerie chimică de la Universitatea din Cambridge. Şi-a început cariera profesională prin înfiinţarea unei firme în Orientul Mijlociu, după care a ocupat mai multe posturi manageriale în diferite mari companii, ajungând până la poziţia de Vicepreşedinte de Grup la Procter & Gamble. În prezent, O’Keeffe oferă consultanţă şi participă la conferinţe şi seminare internaţionale ca orator invitat.

 

“O carte vie, curgătoare, care vă va face să vă întrebaţi întruna unde puteţi găsi în munca dumneavoastră o oportunitate de a gândi în afara cutiei. Iar dacă acest lucru vă aduce măcar o singură idee bună, înseamnă că timpul petrecut citind această carte s-a dovedit mai mult decât rentabil.”

Sumantra Ghoshal, Profesor de Leadership Strategic, London Business School

 

“Cartea Afaceri în afara cutiei a devenit lectură obligatorie pentru toţi oamenii noştri din aria creativă. Pozitivă, optimistă, credibilă şi accesibilă. Nemaipomenită ca lectură de duminică… m-a făcut să mă ridic din fotoliu şi să fug la serviciu!”

Kevin Roberts, CEO, Saatchi and Saatchi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Afaceri

Created in 0.169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.