Anatomia YOGA
45,46 lei
56,83 lei (-20,01%)

Anatomia YOGA

Anatomia YOGA
-20%
Preț: 45,46 lei
56,83 lei (-20,01%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-856-620-7
Anul publicării: 2016
Pagini: 368
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Anatomia YOGA. Ghid practic al miscarilor, posturilor si al tehnicilor de respiratie
 
Cel mai bine vândut ghid anatomic pentru Yoga!
Conţinând mai multe ilustraţii anatomice color şi informaţii aprofundate, acest manual oferă o mai bună înţelegere a structurilor şi principiilor care stau la baza fiecărei mişcări şi a tot ceea ce înseamnă yoga.
De la respiraţie şi poziţiile în picioare la inversiuni, cititorul poate vedea cum răspund anumiţi muşchi la mişcările articulaţiilor, cum modificarea unei posturi îi poate mări sau micşora eficienţa şi legătura fundamentală care există între coloana vertebrală, respiraţie şi poziţia corpului.
Fie că te afli la început de drum sau practici yoga de mai mulţi ani, cartea de faţă va constitui o sursă de informare nepreţuită, care îşi va permite să vezi fiecare mişcare într-o lumină cu totul nouă.
Autorii, experţi recunoscuţi pe plan internaţional în anatomie, tehnici de respiraţie şi yoga, au creat o lucrare de referinţă pentru practicanţii şi instructorii de yoga deopotrivă.
Leslie Kaminoff este un instructor de yoga inspirat de tradiţia lui T. K. V. Desikachar, o autoritate pe plan mondial în utilizarea terapeutică a yoga. Are o experienţă de peste 32 de ani în yoga, anatomie şi tehnicile de respiraţie.
Amy Matthews este analist autorizat al mişcării după metoda Laban/Bartenieff, fiind membră a Asociaţiei Internaţionale a Terapeuţilor Yoga.
Vezi și alte cărți: YOGA

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.