Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a III-a

Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a III-a
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-528-321-3
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a III-a. Editura CD PRESS
 

Caietul de lucru este aferent manualului de Arte vizuale și abilități practice. Clasa a III-a, declarat câștigător în cadrul licitației MECȘ 2015.
 
Poate fi folosit cu ușurință în sala de clasă sau în afara acesteia (în natură, la muzeu, la teatru, în curtea școlii etc.), datorită suportului rigid de carton de pe spatele caietului.

Conține planșe detașabile, care pot fi ușor păstrate în portofoliul personal.

Fața planșelor de lucru este întotdeauna albă, deoarece caietul are ca scop stimularea creativității și a originalității în realizarea subiectelor plastice propuse.

Pe spatele fiecărei planșe sunt tipărite noțiuni de teorie și etapele de realizare a temei plastice propuse, încurajându-se munca individuală și autoevaluarea.

Fiecare planșă de lucru conține o etichetă pe care se completează numele temei și al elevului, ceea ce permite o arhivare ușoară a lucrărilor.

Permite monitorizarea ușoară a evoluției elevilor, atât de către cadrele didactice, cât și de către părinți.

Propune teme modulare (care pot fi abordate în orice ordine), atractive, adecvate nivelului de vârstă și apropiate de universul copiiilor. De asemenea, unele teme conțin propuneri alternative de subiecte plastice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.