Arte vizuale si abilitati practice, clasa a IV-a

Arte vizuale si abilitati practice, clasa a IV-a
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 92
Format: 20,5 x 26 cm
Categoria: Clasa a IV -a

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice, clasa a IV-a

 

Manualul este structurat în opt unităţi de învăţare (noţiuni generale privind elementele de limbaj plastic şi culorile, diferite tehnici de lucru, efecte şi tipuri de compoziţii), nouă proiecte, precum și o recapitulare și o evaluare finală. Fiecare unitate de învățare include o secvență recapitulativă și de evaluare.

Manualul are la bază un demers pedagogic structurat, coerent şi progresiv, bazat pe lectură/ observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare și evaluare. Corespunde cerinţelor programei şcolare în vigoare atât în privinţa conţinuturilor, cât şi sub aspectul formării competenţelor generale şi specifice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.