Arte vizuale si abilitati practice pentru Clasa a II-a

Arte vizuale si abilitati practice pentru Clasa a II-a
-20%
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-574-427-1
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Categoria: Clasa a II -a

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice pentru Clasa a II-a. Editura Ars Libri

Este un deosebit suport aplicativ, care poate valorifica la maxim abilitățile practice și înclinațiile elevilor sper arte vizuale.

Conținutul, cu o abordare integrată, bogat în modele captivante și în detalii clare de realizare a lucrărilor propuse, încântă privirea și antrenează la lucru susținut, încă de la primul contact vizual cu fiecare pagină a cărții.

Utilitatea acestei cărți -"atelier plastic" este practică și estetică. Este de utilitate practică deoarece lucrările își au modelul în mediul cunoscut de elevi și adeseori se realizează cu materiale din natură sau refolosibile.

Este de importanță estetică deoarece lucrările obținute prin decupaje, pliere, colaje sau jucării 3D sunt deosebit de atractive și înfrumusețează lumea copilăriei.

Pentru cadrele didactice, acest suport lucrativ oferă tot ce este necesar pentru abordarea unor activități didactice de calitate, chiar și planificarea calendaristică a materiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

5,60 lei
7,00 lei (-20%)
4,80 lei
6,00 lei (-20%)
7,20 lei
9,00 lei (-20%)
16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Created in 0.136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.