Atlas color si sinopsis de dermatologie pediatrica

Atlas color si sinopsis de dermatologie pediatrica
-15%
Preț: 297,50 lei
350,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786069457559
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: Editia a III-a
Pagini: 656
Categoria: Carti

DESCRIERE

Atlas color si sinopsis de dermatologie pediatrica

 

Lucrarea Atlas color și sinopsis de dermatologie pediatrică Fitzpatrick oferă imagini color de dimensiuni mari, detaliate, cu leziuni cutanate întâlnite la copii, împreună cu recomandările actuale în ceea ce privește tratamentul. Adaptat după Atlasul color și sinopsis-ul de dermatologie clinică Fitzpatrick, acest ghid esențial oferă toată informația necesară pentru a stabili diagnosticul și terapia afecțiunilor pielii, părului și unghiilor în rândul populației pediatrice întâlnite în practica medicală zilnică.

 

Pentru fiecare afecțiune veți găsi informații despre:
Epidemiologie
Fiziopatologie
Istoric
Examen clinic
Diagnostic diferențial
Investigații de laborator
Evoluție și prognostic
Prevenție și tratament (cu doze aprobate pentru populația pediatrică)
Acoperind un spectru informativ foarte larg, de la afecțiuni hematologice și limfatice până la infecții cutanate bacteriene, virale și fungice, ediția a treia a lucrării Atlas color și sinopsis de dermatologie pediatrică Fitzpatrick este îmbunătățită prin actualizarea conținutului cu focusare pe recomandările referitoare la tratament.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.