Avalon. Secretele emigrantilor fericiti

Avalon. Secretele emigrantilor fericiti
-18%
Preț: 24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-7895-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: brosata
Pagini: 624
Format: 11 x 18 cm

DESCRIERE

Avalon. Secretele emigrantilor fericiti
 
Povestea celor care plecau din România în anii ’90 peste Atlantic „doar pentru cîţiva ani” lipsea pînă acum din peisajul literaturii contemporane. Romanul Avalon. Secretele emigranţilor fericiţi propune o istorie de inspiraţie autobiografică, relatînd cu umor şi ironie povestea unui tînăr care urmează un doctorat în matematică la Michigan State University.
 
Protagonistul trece prin încercări la care nu se aşteptase şi care-l determină să se adapteze cerinţelor unei universităţi ce funcţionează diferit de şcoala românească, precum şi la provocările competiţiei acerbe de pe piaţa muncii universitare nord-americane. Relaţia cu „patria” rămasă în urmă e prilej de tensiune şi nostalgie pe măsură ce se apropie momentul cînd protagonistul poveştii va trebui să aleagă. Cît de mult l-au schimbat experienţele depărtării? Cît de diferit a devenit după şase ani dincolo de Atlantic? Care sunt valorile după care se ghidează cînd ia o hotărîre? Avalon. Secretele emigranţilor fericiţi abordează o temă de reflecţie pentru toţi cei interesaţi de ce se întîmplă cînd te muţi, temporar sau definitiv, în altă ţară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

12,26 lei
14,95 lei (-17,99%)
24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.