BACALAUREAT 2015. GEOGRAFIE. 35 DE TESTE DUPA MODELUL MEN

BACALAUREAT 2015. GEOGRAFIE. 35 DE TESTE DUPA MODELUL MEN
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-1958-7
Anul publicării: 2014
Pagini: 232

DESCRIERE

Bacalaureat 2015. Geografie este ghidul complet al pregatirii examenului de bacalaureat pentru absolventii de liceu care sustin proba E. c) a examenului de bacalaureat la disciplina Geografie, fiind elaborat de un grup de profesori de specialitate remarcabili.

Lucrarea de fata cuprinde:
Calendarul examenului de bacalaureat 2015
Programa de bacalaureat pentru disciplina Geografie
Teme recapitulative, care acopera intreaga programa de bacalaureat
35 de variante de teste, după modelul M.E.N., insotite de sugestii de rezolvare.

Testele si temele recapitulative din aceasta lucrare cuprind numeroase tipuri de itemi, folositi alternativ: itemi obiectivi (itemi de tip pereche, itemi de grupare, itemi cu alegere multipla), itemi semiobiectivi (itemi de completare), precum si itemi subiectivi (itemi de tip eseu structurat). Si pentru ca harta reprezinta un element esential al geografiei, un loc important in cuprinsul lucrarii il reprezinta itemii cu suport cartografic.

Prezenta sugestiilor de rezolvare faciliteaza pregatirea individuala a elevilor, dar aceasta lucrare poate fi folosita cu randament maxim si la orele de pregatire a bacalaureatului de la scoala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.147 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.