Bacalaureat 2017. Matematica. Mate-info

Bacalaureat 2017. Matematica. Mate-info
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2385-0
Anul publicării: 2016
Pagini: 408
Format: 16.5 x 23.5 cm
Categoria: Clasa a XII-a

DESCRIERE

Bacalaureat 2017. Matematica. Mate-info. Ghidul complet pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Editura Paralela 45
 

Lucrarea conține:

  • Teme recapitulative care acoperă toată programa pentru bacalaureat. Majoritatea problemelor recapitulative au fost selectate dintre cele date la examenele din anii anteriori. Problemele sunt însoțite de soluții detaliate și de comentarii metodice, unele dintre ele având chiar mai multe rezolvări.
  • La fiecare dintre clasele a XI-a și a XII-a sunt câte două capitole cu probleme de sinteză (algebră și analiză).
  • 60 de teste rezolvate, după modelul M. E. N. C. S., inclusiv subiectele oficiale date între anii 2012 şi 2016 la sesiunea specială pentru olimpici, sesiunea din iulie și cea din august.
  • Un breviar teoretic care conține toate noțiunile necesare pregătirii examenului de bacalaureat.

Lucrarea poate fi folosită în învățarea curentă, permițându-le elevilor să se pregătească în condiții reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util și în vederea recapitulării materiei la finalul unui semestru sau la sfârșitul anului scolar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.152 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.