Bacalaureat 2018. Geografie. Teme recapitulative. 30 de teste, dupa modelul M. E. N

Bacalaureat 2018. Geografie. Teme recapitulative. 30 de teste, dupa modelul M. E. N
-18%
Preț: 19,68 lei
24,00 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2621-9
Anul publicării: 2017
Pagini: 208
Format: 20 x 26 cm
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat 2018. Geografie. Teme recapitulative. 30 de teste, dupa modelul M. E. N
 

Lucrarea de faţă este ghidul complet al pregătirii examenului de bacalaureat pentru absolvenţii de liceu care susţin proba E. c) a examenului de bacalaureat la disciplina Geografie, fiind elaborat de profesori de specialitate remarcabili.

Aceasta cuprinde:

  • Programa de bacalaureat pentru disciplina Geografie
  • Teme recapitulative, care acoperă întreaga programă de bacalaureat
  • 30 de variante de teste, după modelul M. E. N., însoţite de sugestii de rezolvare.

Testele şi temele recapitulative din această lucrare cuprind numeroase tipuri de itemi, folosiţi alternativ: itemi obiectivi (itemi de tip pereche, itemi de grupare, itemi cu alegere multiplă), itemi semiobiectivi (itemi de completare), precum şi itemi subiectivi (itemi de tip eseu structurat). Şi pentru că harta reprezintă un element esenţial al geografiei, un loc important în cuprinsul lucrării îl reprezintă itemii cu suport cartografic. Prezenţa sugestiilor de rezolvare facilitează pregătirea individuală a elevilor, dar această lucrare poate fi folosită cu randament maxim şi la orele de pregătire a bacalaureatului de la şcoală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Bacalaureat

12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Created in 0.162 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.