Bacalaureat Biologie 2017. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a

Bacalaureat Biologie 2017. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 344
Categoria: Clasa a IX-a

DESCRIERE

Bacalaureat Biologie 2017. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a. Editura Corint
 
Acesta este un îndrumar în pregătirea absolvenţilor de liceu, în vederea susţinerii şi promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a IX-a și a X-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învăţare logică, iar cele 60 de teste propuse permit exersarea şi autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acurateţea şi varietatea materialului pus la dispoziţia celor interesaţi, lucrarea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilităţii de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente şi corecte din punct de vedere ştiinţific, care să confirme valoarea şi nivelul pregătirii individuale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.135 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.