Bacalaureat Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a - 2018

Bacalaureat Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a - 2018
-20%
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786067931808
Anul publicării: 2017
Pagini: 360
Format: 16,5 x 23,5 cm
Categoria: Clasa a IX-a

DESCRIERE

Bacalaureat Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a - 2018
 
Lucrarea se doreşte a fi un îndrumar în pregătirea absolvenţilor de liceu, în vederea susţinerii şi promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.
 

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a IX-a și a X-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învăţare logică, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea şi autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

 

Prin accesibilitatea, acurateţea şi varietatea materialului pus la dispoziţia celor interesaţi, lucrarea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilităţii de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente şi corecte din punct de vedere ştiinţific, care să confirme valoarea şi nivelul pregătirii individuale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.